ROMÂNIA.
O MARE FAMILIE.

Fii parte dintr-o inițiativă care conectează donatori compatibili astfel încât, pentru fiecare român care are nevoie de sânge, există un alt român care îl poate salva.

Chiar dacă suntem departe, putem crea legături mai puternice decât oricând. Iar viitorul e mai sigur atunci suntem împreună, o mare familie.

Familia România este un proiect susținut de Asirom. De aproape 30 de ani, ne asigurăm că românii sunt bine. Iar acum, când lumea se schimbă, nu vrem să stăm pe loc. Vrem să fim acolo pentru români, și vrem ca românii să fie acolo unii pentru ceilalți.

Fii parte din Familia România!

Cum funcționează

Te înregistrezi completând datele personale.

img

Dacă ți-ai completat toate datele, inclusiv grupa de sânge și RH-ul, și ești eligibil medical pentru donarea de sânge, ești gata să te conectezi cu noul membru al familiei tale.

img

Dacă nu își cunoști grupa de sânge și RH-ul, poți, în continuare, să îți creezi contul Familia România. Vei avea acces la notificările din comunitate, dar nu vei putea cere ajutor sau să te conectezi cu un alt membru până ce nu vei completa aceste date, în contul tău.

img

Dacă îți cunoști grupa de sânge și RH-ul, dar nu ești eligibil din punct de vedere medical pentru a fi donator, poți, în continuare, să îți creezi un cont. Vei avea acces la o întreagă comunitate, gata să fie acolo pentru tine la nevoie.

img

După conectare, îți vei putea administra datele personale în condiții de maximă siguranță, din contul tău.

img

De asemenea, pe pagina ta personala vei avea toate resursele importante, într-un singur loc. Vei putea comunica prin chat cu fratele tău de sânge, vei putea vedea alertele din comunitate, în secțiunea dedicată, vei putea lansa o alertă când ai nevoie de sânge sau vei putea răspunde alertelor primite.

img

Pentru a lansa o alertă atunci când ai nevoie de sânge, în pagina ta personală, la secțiunea “Cere ajutor”, tot ce trebuie să faci este să apeși butonul “Ajutor” și să completezi numele spitalului.
Datele tale vor fi transmise către fratele tău de sânge, care poate răspunde în 24 de ore dacă poate dona pentru tine. În cazul în care nu poate sau nu răspunde, alerta ta va merge către întreaga comunitate. Dacă nu ai unul, solicitarea ta va ajunge direct în comunitate.

img